Rijles

Snel slagen voor je rijbewijs

Wil je je rijbewijs halen en snel slagen tegen lage kosten? Autorijschool Relax is een betrouwbare rijschool met een relaxte rijlessen, die worden gegeven door een jong, flexibel en ervaren rijinstructeurs. Al meer dan 7 jaar een begrip in Zeist als het gaat om het halen van je rijbewijs B.

Dankzij het gebruik van de nieuwste lesmethodes & materialen zorgen wij ervoor dat jouw autorijlessen succesvol verlopen.

RIS (Rijlessen In Stappen)

Autorijschool Relax maakt gebruik van de RIS methode. Dat betekent dat elke rijles een structuur heeft die omschreven staat in het praktijkboek. Deze rijlessen worden bijgehouden op een leskaart en zo wordt het inzichtelijk waar je bent in je rijopleiding en wat je niveau is.

De voordelen op een rijtje:

  • Fors hoger slagingspercentage.
  • Hoge kwaliteit van de rijopleiding.
  • Stap-voor-stap aanpak.
  • Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer.
  • Inzicht in je vorderingen met behulp van de RIS vorderingenkaart.

2toDrive

Door 2toDrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach.
Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag autorijden onder begeleiding van een door jou zelf gekozen coach. Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen. Meer informatie over de voorwaarden kun je vinden op de website van 2toDrive, maar je kunt ook even contact met ons opnemen.